Σάκης Αρναούτογλου: Καταιγίδες και μπόρες την Τετάρτη, οι περιοχές

Τοπικές μπόρες, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι θα σημειωθούν την Τετάρτη (11/8) σε πολλές περιοχές της χώρας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Στερεάς τοπικά και κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να είναι έντονα τα φαινόμενα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

«Περιοχές με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρα ή και καταιγίδα στο διάστημα μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών αργά ωρών !

Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Στερεάς τοπικά και κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να είναι και έντονα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και απο χαλάζι! Προσοχή! Οσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εκδήλωσής τους!», αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Τετάρτη 11 Αυγούστου
Περιοχές με τη μεγαλύτερη πιθανότητα για ένα πέρασμα από μπόρα ή και καταιγίδα στο διάστημα μεταξύ μεσημεριού και απογευματινών αργά ωρών !
Στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, καθώς και στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της Στερεάς τοπικά και κυρίως στα ορεινά δεν αποκλείεται να είναι και έντονα και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή και απο χαλάζι! Προσοχή! Οσο πιο σκούρο το χρώμα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εκδήλωσής τους!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: