Κινηματογραφική Λέσχη Δ. Πολυγύρου 2021-2022

Ξεκινούν, την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, οι προβολές των ταινιών, στο πλαίσιο της Κινηματογραφικής Λέσχης Δ. Πολυγύρου 2021-2022. Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τόνισε τα εξής: “Αγαπητοί φίλοι, για πέμπτη χρονιά λειτουργούμε την Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου, που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού δημοτών αλλά και επισκεπτών από όμορους δήμους. Παρόλη την αναγκαστική διακοπή ενός θεσμού σε πλήρη εξέλιξη πέρυσι, ελπίζουμε και αυτή τη φορά να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και να προσέλθετε στον ασφαλή χώρο του Δημοτικού Θεάτρου.

Οι 10 ταινίες που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής περιόδου 2021-2022 καλύπτουν μεγάλο φάσμα προτιμήσεων και είναι στην πλειοψηφία τους βραβευμένες ταινίες, που έχουν διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ. Αξίζει να σημειώσουμε πως θα προβληθούν οι ταινίες «Ευτυχία» και «Ο άνθρωπος του Θεού», δύο από τις πιο πρόσφατες και ιδιαίτερα αξιόλογες Ελληνικές κινηματογραφικές παραγωγές, που αγαπήθηκαν από το σινεφίλ κοινό.
Οι προβολές είναι ανοιχτές, με ελεύθερη είσοδο, για όποιον ενδιαφέρεται να τις παρακολουθήσει. Σε κάθε προβολή θα τηρούνται τα μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Εύχομαι υγεία και καλή κινηματογραφική σεζόν”.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Όλες οι προβολές θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου. Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.

progr_20121-22

Απάντηση