Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργoύ Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα, στον Πολύγυρο.

Ουσιαστική ήταν η σημερινή συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα στον Πολύγυρο, έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου, κ. Αστέριος Ζωγράφος.

Τόσο τα θέματα και τα προβλήματα όσο και οι επίσημες προτάσεις που έχει καταθέσει για χρηματοδότηση ο Δήμος Πολυγύρου ήταν το επίκεντρο της συζήτησης.

Έχουν θεωρώ ωριμάσει οι συνθήκες πλέον στη Χαλκιδική για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με μεθοδικότητα και δουλειά, τους αναγκαίους πόρους για τη δημιουργία νέων βιώσιμων υποδομών αλλά και τη βελτίωση υφιστάμενων που θα κάνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών καλύτερη και τον προορισμό σύγχρονο και λειτουργικό αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων κ. Γρηγόριος Τάσιος και συνεχίζοντας τόνισε τα εξής:

Οφείλουμε να αξιοποιούμε όλο το φάσμα των χρηματοδοτικών εργαλείων που διατίθενται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο από το Ταμείο Ανάκαμψης όσο από το νέο ΕΣΠΑ, για αναπτυξιακά έργα αλλά και για την υποστήριξη έργων και βελτίωση υποδομών στη Χαλκιδική.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε πόρους για να δοθούν τα χρήματα στις τοπικές κοινωνίες, να γίνουν δουλειές και να γίνουν έργα

Απάντηση