Κεντρική Μακεδονία: Τσουχτερό κρύο χωρίς άλλα προβλήματα

Τσουχτερό κρύο αλλά χωρίς άλλα προβλήματα, επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Μπάμπη Στεργιάδη. Ο ίδιος επισήμανε  ότι ως τώρα η κατάσταση σε ό,τι αφορά τα καιρικά φαινόμενα εξελίχθηκε ομαλά, ενώ δεν υπήρξαν προβλήματα σε μεγάλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας. 

«Νωρίς το πρωί στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στη στροφή για Ρετζίκι, ρίξαμε λίγο αλάτι, γιατί υπήρχε νερό που θα μπορούσε να παγώσει, ενώ μας ειδοποίησαν από τον αντίστοιχο δήμο στο Πανόραμα ότι είχαν σπάσει οι σωλήνες στο σιντριβάνι που βρίσκεται στην πλατεία Γενοκτονίας. Στην Πέλλα, επικράτησαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή της ‘Αρνισσας προς την Έδεσσα, όπου γίνεται αποχιονισμός, ενώ κανονικά γίνονται και οι εργασίες αποχιονισμού στα ορεινά της Χαλκιδικής (από τον Πολύγυρο προς την Αρναία, τη Βαρβάρα και το Νεοχώρι), της Πιερίας, της Ημαθίας και ειδικά στα χιονοδρομικά κέντρα», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Σε ό,τι αφορά τις επόμενες ώρες, διευκρίνισε ότι αναμένεται από σήμερα νέα πτώση της θερμοκρασίας και από αύριο δεν αποκλείεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις σε κάποιες περιοχές, ενώ οι άνεμοι θα είναι ισχυροί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: