Αύριο ο καιρός αλλάζει , από το απόγευμα και μετά.

Μετά από 2 εκπληκτικά ανοιξιάτικες ημέρες-σήμερα είχαμε μέγιστη 21,4 στα Μουδανιά και 20,6 στον Πολύγυρο- Αύριο ο καιρός αλλάζει , από το απόγευμα και μετά.


Όπως δείχνει και η φωτογραφία μας το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι.
Αναμένουμε ΙΣΧΥΡΟΥΣ ανέμους σε όλο το παραλιακό μέτωπο από την Καλλικράτεια ως και την Σκιώνη οι άνεμοι μέσα στο θερμικό θα φτάσουν και τα 7 μποφώρ .


Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από τις βραδινές ώρες αύριο οπότε σε ολόκληρη την δυτική Χαλκιδική και Κασσάνδρα φροντίστε να έχετε τέντες κατεβασμένες και αντικείμενα ασφαλισμένα σε όλα τα μπαλκόνια που κοιτούν δυτικά.
Δείξτε προσοχή στους ανέμους φυσικά και στα Μουδανιά θα φυσάει πολύ από αύριο το βράδυ , ως και το βράδυ της Δευτέρας ενώ εδώ δεν αναμένεται να βρέξει.


Από πλευράς φαινομένων λόγω της πολύ γρήγορης κίνησης της διαταραχής δεν θα έχουμε πολλά πράγματα ίσως λίγες βροχές αργά το απόγευμα στην βόρεια και ανατολική Χαλκιδική.

Οι άνεμοι θα είναι ψυχροί και θα ρίξουν την θερμοκρασία από αργά το απόγευμα και μετά.
Την Δευτέρα και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ισχυροί άνεμοι και η χαμηλή υγρασία , ενώ οι άνεμοι θα εξασθενήσουν το βράδυ της δευτέρας, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ορεινά.


Την Δευτέρα οι μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι το πολύ 15 βαθμούς στα πεδινά και 11 στα ορεινά, ενώ ψύχρα θα έχουμε και την Τρίτη το πρωί με μονοψήφιες ελάχιστες θερμοκρασίες.


Ο καιρός βελτιώνεται περαιτέρω Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε ελπίδες για πιο άστατο καιρό και κάποιες βροχές καθώς η κυκλοφορία του καιρού γυρίζει σε πιο άστατη κυκλοφορία.

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: