Δυναμική παρουσία του Δήμου ΣΙΘΩΝΙΑΣ στη διεθνή τουριστική έκθεση “World Tourism Expo” στην Αθήνα

Δυναμική παρουσία είχε ο Δήμος Σιθωνίας στη διεθνή τουριστική έκθεση “wte” που πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 13 έως 15 Μαΐου 2022 στην Αθήνα και συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα “ραντεβού” της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.

Εκπρόσωποι του Δήμου, είχαν επαφές με μεμονωμένους τουριστικούς πράκτορες, ενώ το σταντ της ΣΙΘΩΝΙΑΣ προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών που έδειχναν έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό, ζητώντας πληροφοριακό υλικό.

Τα μηνύματα για τη Χαλκιδική και ειδικότερα για τη ΣΙΘΩΝΙΑ είναι άκρως θετικά από την wte, αφού ο Δήμος μας συγκαταλέγεται στους βασικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς που επιλέγουν χιλιάδες επισκέπτες για τις θερινές τους διακοπές.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης και η πρόεδρος του ΕΟΤ κα. Άντζελα Γκερέκου μαζί με τον κ. Γιώργο Καραχρήστο διευθυντή της Mact Media Group που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας, κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας δήλωσε σχετικά: «Η έκθεση World Tourism Expo είναι μια σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση για την παγκόσμια αγορά και είναι πράγματι πολύ ευχάριστο που ο Δήμος Σιθωνίας έδωσε το παρών, έχοντας κύριο σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος. Για να επιτύχει όλη αυτή η προσπάθεια χρειάζεται η συνεργασία όλων: του Δήμου, των ξενοδόχων, των τουριστικών πρακτόρων και των εμπορικών συλλόγων. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το κλίμα συνεργασίας και συνέργειας προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά την ισχυρή παρουσία της ΣΙΘΩΝΙΑΣ στο χάρτη της τουριστικής αγοράς».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: