Η Διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας επισκέφτηκε τον Στανό.

Η διοίκηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ιερισσού και Αρναίας επισκέφτηκαν σήμερα τον Στανό Χαλκιδικής και ενημέρωσαν τους κατοίκους για την περίοδο προετοιμασίας πυροπροστασίας την καλοκαιρινή περιόδου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η τοπική κοινότητα Στανού.

Σήμερα είχαμε την τιμή, να υποδεχθούμε στο Στανό ,τον Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Χαλκιδικής κ. Κατιρτζίδη, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιερισσού κ.Ταραζά και τον Διοικητή Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αρναίας κ. Αλβανό ώστε να να μας ενημερώσουν για την περίοδο προετοιμασίας πυροπροστασίας την καλοκαιρινή περίοδο, μιας και ο τόπος μας βρίσκεται συνήθως σε υψηλό επίπεδο επικινδυνότητας . Η συζήτηση ηταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και τους ευχαριστούμε θερμά.
Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας κ. Θαλασσινός Γεώργιος,ο πρόεδρος της Κοινότητας κ.Γερακουδης Δημήτριος με το τοπικό συμβούλιο,εκπρόσωποι των Συλλόγων Γυναικών,του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείο, του νηπιαγωγείου και του παιδικού Σταθμού.
Ο Σύλλογος Γυναικών προσέφερε εδέσματα και αναμνηστικά δώρα στους διοικητές της πυροσβεστικής. Επίσης οι διοικητές Πυροσβεστικής με τη σειρά τους ευχαρίστησαν το τοπικό συμβούλιο,το Σύλλογο Γυναικών καθώς και όλους τους εθελοντές για την άμεση ανταπόκριση και φιλοξενία που δέχθηκαν τις ημέρες που βρισκόταν η φωτιά σε εξέλιξη.
Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε!!!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: