Τεχνική βλάβη σε στύλο του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην Αρναία.
Τεχνική βλάβη σε στύλο του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου, η οποία προκάλεσε την διακοπή της ηλεκτροδότησης εντός αλλά και περιμετρικά του οικισμού.
Ήδη, εδώ και αρκετή ώρα ο οικισμός ηλεκτροδοτείτε και πάλι, ενώ σε μερικά λεπτά αναμένεται να ηλεκτροδοτηθούν και οι τηλεοπτικοί αναμεταδότες της Αρναίας, ώστε να επανέλθει το τηλεοπτικό σήμα όπως ανάφερε χαρακτηρηστικά ο πρόεδρος της Αρναίας κ Αγαπητός Κιάτοςκαι συνεχίζοντας τόνισε:
Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αρναίας Γιώργος Θαλασσινός που βρίσκεται στο σημείο από την πρώτη στιγμή και έπειτα από πίεσή του, δρομολογήθηκε ως έκτακτη η αντικατάσταση του κατεστραμμένου στύλου για αύριο Παρασκευή 5 Μάϊου, ώστε να λυθούν οριστικά όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
