Αετός Βαρβάρας: Τελευταία προπόνηση της σεζόν για τις ακαδημίες μας.


Μια σεζόν που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά και σ όλους εμάς.


Η Ακαδημία μας έφτασε να έχει φέτος 46 παιδιά (θεωρούμε πως είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για εμας),συμμετείχε σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ και είχε μεγάλες επιτυχίες χάρη στη διάθεσή και το πάθος για ποδόσφαιρο που έχουν τα παιδιά μας.


Σύνολο τα παιδιά ξεπέρασαν τους 50 αγώνες,αφού δημιουργήθηκε νέο τμήμα αυτό της Κ8,συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Κ10, οι ομάδες της Κ12 και Κ14 ήταν οι πρωταθλήτριες και μάλιστα αήττητες στις κατηγορίες τους και η ομάδα της Κ16 έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες με αρκετούς παίχτες αυτής της ομάδας να έχουν συμμετοχή και να βοηθάνε την αντρική μας ομάδα για τη κατάκτηση του κυπέλλου Χαλκιδικής αλλά και την πολύ καλή πορεία για το πρωτάθλημα!


Συγχαρητήρια στη διοίκηση μας και στους υπεύθυνους ακαδημιών για το βάρος που δίνουν στις ακαδημίες μας,που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και που προσπαθούν να μην τους λείψει τίποτα.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και σας ευχαριστούμε για τη στήριξη σας.


Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για τη τρομερή δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες,για το ήθος τους και την αγάπη γι αυτό το άθλημα και για τρόπο που διδάσκουν στα παιδιά μας το τι είναι ποδόσφαιρο!


Τα πιο πολλά συγχαρητήρια ομως αξίζουν τα παιδιά μας,που γεμίζουν το γήπεδο κάθε μέρα,για τις μεγάλες επιτυχίες τους,για τη συμπεριφορά που έχουν στο γήπεδο,αλλά και γιατί με τη χαρά τους και τις επιτυχίες τους κάνουν πολλούς ανθρώπους χαρούμενους και περήφανους!


Καλλό καλοκαίρι!
Μπράβο Αετόπουλα!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: