ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ!!

Συνεχίζει για την νέα χρόνια στον Απόλλων Αρναίας ο 23χρόνος μέσος Θανάσης Καμπούρης. Ο νεαρός που ήταν βασικός την χρονιά που μας πέρασε, έχει αγωνιστεί επίσης σε Χολομών Ρ/Π, Γεροπλάτανο και ΠΑΟ Ξυλούπολη, ένας παίκτης που θα βοηθήσει και στο νέο πρωτάθλημα την ομάδα του Αντώνη Βραχνού.
Έτσι μετά τις δυο μεταγραφές των Αλέξη Αποστολά και Γιώργου Βραχνού πραγματοποιήθηκε και η πρώτη ανανέωση, ενώ η ομάδα έχει προχωρήσει και σε άλλες επαφές τόσο με το υπάρχον υλικό όσο και με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρον τον σύλλογο, οι οποίες θα ανακοινωθούν αρχές τις άλλης εβδομάδας, έτσι ώστε από νωρίς να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ. Ενώ η διοίκηση συνεχίζει πέρα από τα μεταγραφικά ζητήματα και διάφορες εργασίες-βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο καθώς και στο χώρο των αποδυτηρίων.


Στην φωτογραφία διακρίνεται η σημερινή συμφωνία του ποδοσφαιριστή Θανάση Καμπούρη με τον παράγοντα του Απόλλων Αρναίας κ. Παναγιώτη Πνευματικό ο οποίος τρέχει για πολλά θέματα της ομάδας, μιας ομάδας την οποία αγαπάει εδώ και πολλά χρόνια με την οποία έζησε μεγάλες και όμορφες στιγμές.

Erasitexniko Chalkidikis

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: