Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής διοργανώνει τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022 την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Πρόκειται για μια διοργάνωση που αναβίωσε το 2021 και έλαβε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια από συμμετέχοντες και καλεσμένους.

Η ιδέα και ο στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να επιβραβευτούν οι άριστοι, αυτοί που ξεχώρισαν, αυτοί που τόλμησαν να επενδύσουν, αυτοί που συνδέουν την επιχειρηματική τους δράση με το σεβασμό προς το περιβάλλον και με ευθύνη προς την κοινωνία που ζουν και κινούνται, αυτοί που θέτουν φιλόδοξους στόχους και τους κυνηγούν και αφετέρου να τονωθεί η επιχειρηματική άμιλλα. 

Τα βραβεία που προκηρύσσονται για το 2022  είναι στις παρακάτω κατηγορίες:

«ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022»

  1. Βραβείο Οικογενειακής επιχείρησης με ιστορικό διαδοχής
  2. Βραβείο  Ψηφιακά Μετασχηματισμένης Επιχείρησης
  3. Βραβείο Διεθνούς Παρουσίας
  4. Βραβείο Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Πράσινης Ενέργειας
  5. Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας
  6. Βραβείο Κοινωνικής Ανταπόκρισης

Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 86ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και το οικονομικό τους μεγέθους.

Θα δοθούν συνολικά δώδεκα (12) βραβεία. Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις έξι κατηγορίες βραβείων.

Θα βραβευθούν δύο (2) επιχειρήσεις από κάθε κατηγορία βραβείου, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά τους μεγέθη και τον αριθμό των απασχολουμένων.

Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2019, 2020, 2021.

Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.

Η αίτηση υποψηφιότητας, η υπεύθυνη δήλωση, το έντυπο ενημέρωσης και συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα και το πιστοποιητικό εγγραφής Επιμελητηρίου μαζί με όλα τα αποδεικτικά τεκμήρια και ό,τι συνοδευτικό υλικό υποστηρίζει την υποψηφιότητα της επιχείρησης, υποβάλλονται μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail halkidiki-awards@epihal.grχωρίς να απαιτείται κατάθεση φυσικού φακέλου.

Τα φύλλα αξιολόγησης από την επιτροπή, θα αποσταλούν στους υποψηφίους μετά την αξιολόγησή τους και την ολοκλήρωση της βράβευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.epihal.gr, στην ένδειξη «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ή στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου 23710 24200 -300, υπεύθυνος κ. Δημήτρης Μήντος.

Ερωτήσεις μπορούν να υποβληθούν και στο e-mail : simvoulos@epihal.gr.

Επισυναπτόμενα έγγραφα:

α)Υπεύθυνη Δήλωση Προσωπικής Κατάστασης

β)Έντυπο ενημέρωσης και συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα

γ)Υπόμνημα με τα κριτήρια αξιολόγησης

Αιτήσεις Βραβείων :1.Αίτηση υποβολής Βραβείο Οικογενειακή επιχείρηση με ιστορικό διαδοχήςΛήψη2.Αίτηση υποβολής Βραβείο Ψηφιακά Μετασχηματισμένης ΕπιχείρησηςΛήψη3.Αίτηση υποβολής Βραβείο Διεθνούς ΠαρουσίαςΛήψη4.Αίτηση υποβολής Βραβείο Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και Πράσινης ΕνέργειαςΛήψη5.Αίτηση υποβολής Βραβείο Νεανικής ΕπιχειρηματικότηταςΛήψη6.Αίτηση-υποβολής-Βραβείο-Κοινωνικής-Ανταπόκρισης-1Λήψη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: