Σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων μας περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη!

Μια γιορτή που στήθηκε προς τιμή εκπαιδευτικών που μας ήρθαν από Φινλανδία, Γερμανία και Ισπανία στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus!
Η ομολογουμένως μοναδική, ζεστή χαλκιδικώτικη φιλοξενία δεν πέρασε απαρατήρητη από τους επισκέπτες μας! Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αλλά και στην ΔΕ Ζερβοχωρίων για την άψογη οργάνωση!!


Δελτίο Τύπου του Σχολείου.


Erasmus KA2 Διάχυση..
Ημέρα γιορτής η σημερινή για το Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων.Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου οι δραστηριότητες της πρώτης συνάντησης των συνεργαζόμενων σχολείων στα πλαίσια του Erasmus + ΚΑ2 προγράμματος με τίτλο
“Down to Earth- Stepping out of the classroom an into Nature” .Το σχολείο μας επισκέφτηκαν εκπαιδευτικοί από τη Φινλανδία ,την Γερμανία και την Ισπανία.
Η πρώτη ημέρα της συνάντησης μεταξύ άλλων περιελάμβανε και παραδοσιακούς χορούς τους οποίους οι μαθητές μας παρουσίασαν στους φιλοξενούμενούς μας.
Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί από τα συνεργαζόμενα σχολεία ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας και συμμετείχαν σε περιβαλλοντικές δράσεις καθώς και στην προετοιμασία παραδοσιακών ελληνικών φαγητών.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους η Αναπληρώτρια Δ/ντρια Εκπ/σης Χαλκιδικής κ. Ζελιλίδου Χρυσούλα,
ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου υπεύθυνος για εκπαιδευτικά θέματα κ.Βορδός Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων κ. Κομπόγιαννος Χρήστος, και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων.
Οι δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 10 Ιουνίου.!!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: