Σαμάνθα Φοξ: Η απόλυτη ανδρική φαντασίωση των 80s παντρεύτηκε με γυναίκα

Στα μέσα της δεκαετίας του 80, μια Βρετανίδα ποπ τραγουδίστρια, προκάλεσε ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό σε όλη τη γη και τον έκανε να παραμιλά. Το όνομα της ήταν Σαμάνθα Φοξ.

Τώρα η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών που τότε ήταν έφηβοι, και έκαναν σαν τρελοί να δουν το video clip της Σαμάνθα Φοξ να λέει «touch me», καταστρέφεται. Η γυναίκα που πολλοί είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους να ποζάρει με το κόκκινο μαγιό και να ξεχειλίζουν ο αισθησιασμός της, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της.

Αν και μόλις 1.55 ύψος που σε καμία περίπτωση δεν το λες ύψος μοντέλου, η Σαμάνθα επι τρια χρόνια εργαζόταν σαν μοντέλο. Ήταν από τις κοπέλες που ο κόσμος ήθελε να βλέπει συχνά στη «σελίδα 3» των σκανδαλοθηρικών εντύπων της Βρετανίας. Για την ακρίβεια ήταν η πιο περιζήτητη κοπέλα της «σελίδας 3»

Μέχρι που το 1985 έκανε το άλμα στην ποπ μουσική με το τραγούδι «touch me». Η επιτυχία ήταν ανέλπιστα μεγάλη και το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, και την Ελβετία, και έγινε το πρώτο από τα τρία κορυφαία 10 σινγκλ στο UK Singles Chart.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: