Στο νοσοκομείο η Σακίρα μετά τις αποκαλύψεις για Πικέ

Τα δημοσιεύματα σχετικά με τα προβλήματα στη σχέση της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ δεν έχουν τέλος.
Νέο δημοσίευμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και θέλει τη Σακίρα να έχει διακομισθεί σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης με κρίση άγχους.

Η είδηση ήρθε λίγες ώρες μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού, μιας και ο Πικέ απάτησε τη Σακίρα.

Το περιοδικό Hola αναφέρει ότι η Σακίρα έχει υποστεί κρίση άγχους κι ότι διακομίσθηκε στο νοσοκομείο στις 28 Μαΐου μετά την επιστροφή της από το Φεστιβάλ των Καννών.

Το περιοδικό, μάλιστα, δημοσιοποίησε και φωτογραφία από ένα ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη Σακίρα στο νοσοκομείο. Μαζί ήταν ο Ζεράρ Πικέ και μέλη της οικογένειας της τραγουδίστριας.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σακίρα με τον Πικέ. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φέρεται να την απάτησε με μια 20χρονη, η οποία εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.

Ο Πικέ και η Σακίρα δεν μένουν πλέον μαζί και η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει πάρει μαζί της και τα δύο παιδιά τους.

Η έκταση που έχει πάρει το ζήτημα στα media φαίνεται ότι έχει καταβάλλει ψυχολογικά τη Σακίρα, η οποία δεν βιώνει και τις καλύτερες στιγμές της ζωής της.

https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fhola%2Fstatus%2F1532708148456333312&widget=Tweet

Απάντηση