Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε η μνήμη του Προφήτη Ηλία στην Παλαιόχωρα!

Μετά από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία για να τιμήσει τον Άγιο και το χωριό που γιορτάζει!!
Την παραμονή μετά τον εσπερινό είχαμε την παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από τον Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας Χαλκιδικής “Η Ελπις” και το ΚΔΑΠ Ζερβοχωριων που με τις δεξιότητές τους μάγεψαν όσους παραβρέθηκαν εκεί!! Ακολούθησε λαϊκό γλέντι μέχρι αργά το βράδυ!! Σήμερα το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία μοιράστηκε στους πιστούς το παραδοσιακό κουρμπάνι που ετοίμασαν οι Οικονομάδες του Αγίου με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι!!


Συγχαρητήρια στον Πατήρ Χαράλαμπος Κωστοπουλος στους Οικονομάδες του Αγίου, στην Εκκλησιαστική επιτροπή, στους υπαλλήλους της Δ.Ε. Ζερβοχωρίων, στον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστος Κομπόγιαννος το Πρόεδρο της Παλαιόχωρας κ. Νικος Καμπουρης αλλά και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιοχώρας ” Η Ελπίς “, καθώς και στο ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων για την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών τις περιοχής μας!!
Τίμησαν με την παρουσία τους κατά το διήμερο των εκδηλώσεων..
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Γιώργου, η Περιφερειακή Σύμβουλος Χαλκιδικής κ. Κατερίνα Ζωγράφου, δημοτικοί σύμβουλοι Πολυγύρου κ. Φυλακτος Χρήστος, κ. Γκουγκούση Μαρία ο κ.Γιάννος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ελλάδος κ. Γρηγόρης Τάσσιος και η Πρώην Βουλευτής Χαλκιδικής κ Ιγγλέση Κατερίνα.
Χρόνια Πολλά σε όλους και του χρόνου με υγεία!!
“Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από το διήμερο των εκδηλώσεων”

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: