Τουρισμός για Όλους: Αιτήσεις από σήμερα για όλα τα ΑΦΜ – Μέχρι πότε θα μείνει ανοιχτή η πλατφόρμα

H πλατφόρμα για αιτήσεις σχετικά με τα 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έχει ανοίξει από το Σάββατο (16/07) και η προθεσμία λήγει σε τέσσερις ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη 21 Ιουλίου, έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

Ηπλατφόρμα για αιτήσεις σχετικά με τα 150 ευρώ του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» έχει ανοίξει από το Σάββατο (16/07) και η προθεσμία λήγει σε τέσσερις ημέρες, δηλαδή την Πέμπτη 21 Ιουλίου, έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.Κάθε παιδί αξίζει μία οικογένεια _ Παιδικά Χωριά SOS00:06PreviousPauseNext02:10 / 02:43UnmuteFullscreenCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα Δευτέρα (18/07)

Σήμερα (18/07), η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είναι ανοικτή για το σύνολο των ΑΦΜ και θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι και την Πέμπτη (21/07) και ώρα 23:59.

Βήμα-βήμα η διαδικασία υποβολής της αίτησης

Για να κάνετε αίτηση πρέπει να μπείτε στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr με τους κωδικούς TAXISNet και ακολουθείτε τα βήματα:

Καταχωρίζετε τα στοιχεία επικοινωνίας και, ειδικότερα, το e-mail και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τα οποία, στη συνέχεια, πιστοποιείτε.
Δηλώνετε ότι δεν έχετε επιλεγεί ως δικαιούχος – ωφελούμενος στο πλαίσιο άλλου προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ή πρόγραμμα τος ενίσχυσης εσωτερικού τουρισμού που υλοποιείται κατά την ίδια χρονική περίοδο. Τα προγράμματα αυτά αναφέρονται ρητά στην πλατφόρμα.
Δηλώνετε ότι το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στη χρεωστική κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο τον δικαιούχο για την κάλυψη δαπανών διαμονής του ιδίου και των ωφελούμενών του και δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο ή η ανάληψή του.
Καταχωρίζετε το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα επιλογής σας, από το οποίο θα εκδοθεί η κάρτα, και αιτείστε την έκδοση της άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και την πίστωση του σχετικού ποσού.
Πότε θα πάρετε τα 150 ευρώ
Η τράπεζα θα βάλει τα χρήματα εντός των επόμενων 2 εργάσιμων ημερών, αφότου βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Μετά το κλείσιμο της πλατφόρμας θα βγουν προσωρινοί πίνακες και με κλήρωση θα βγουν οι οριστικοί πίνακες.https://0aa910437b81643c5f918785d9497cb6.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Τα εισοδηματικά κριτήρια

Οι δικαιούχοι είναι τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα, φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας με τα παρακάτω εισοδηματικά κριτήρια (ετήσιο οικογενειακό εισόδημα).

τουρισμος

Οι σημαντικές προϋποθέσεις για αίτηση

Ο «Τουρισμός για Όλους» δεν είναι ακριβώς… για όλους. Εκτός από τα εισοδηματικά κριτήρια, ισχύουν «κόφτες». Δεν μπορούν να κάνουν αίτηση:

Οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 και 2022-2023 των Ο.Α.Ε.Δ. και Δ.ΥΠ.Α., αντιστοίχως, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι.
Οι επιλεγέντες ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος «North Evia-Samos Pass» ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο υλοποίησης του προγράμματος.
Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχει κατατεθεί δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος που εξετάζεται ανά κύκλο προγράμματος, δεν είναι δυνατή η υποβολή αίτησης.

Πώς εκδίδετε την ψηφιακή κάρτα στο κινητό

Η τράπεζα ειδοποιεί τους δικαιούχους για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας αποστέλλοντας:SMS στο κινητό τηλέφωνο που έχει καταχωρηθεί με οδηγίες.

E-mail στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώθηκε με σύνδεσμο όπου ενεργοποιείται η κάρτα.
Μόλις μπει ο δικαιούχος στον σύνδεσμο, δημιουργεί ένα password και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης στο κινητό με γραπτό μήνυμα και η ψηφιακή κάρτα παραμένει ενεργεί μέχρι να λήξει το πρόγραμμα.

Απάντηση