Χαλκιδική: Διακοπές στον καλοκαιρινό παράδεισο του Βορρά

Οι καλύτερες παραλίες, τα ωραιότερα χωριά, τα κρυμμένα μυστικά και όλα όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε στα τρία πόδια της Χαλκιδικής. Στην Κασσάνδρα, τη Σιθωνία και τον Άθω, υπάρχει χώρος για το καλοκαιρινό όνειρο όλων

Ατελείωτες χρυσαφένιες αμμουδιές και μικροσκοπικοί κόλποι, ξεχωριστή φύση, γραφικοί οικισμοί, beach bars αλλά και ήρεμες γωνιές για απομόνωση. Από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς, η Χαλκιδική είναι μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» όπου οι εμπειρίες δεν έχουν τέλος. Οι τρεις χερσόνησοι, ΚασσάνδραΣιθωνία και Άθως, προσφέρουν διακοπές για όλα τα γούστα.

Δεν βγήκε τυχαία το περίφημο «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει». Η καταπράσινη φύση με τα πευκοδάση που φτάνουν μέχρι μέσα στη θάλασσα, είναι ο ανεκτίμητος θησαυρός της περιοχής. Η Χαλκιδική είναι γνωστό πως διαθέτει πανέμορφες παραλίες (τις περισσότερες με Γαλάζια Σημαία στην Ελλάδα), παραδεισένια νησάκια σε κοντινή απόσταση από τις ακτές της, αλλά και γραφικά ορεινά χωριά και άλλες ομορφιές που πολλοί δεν γνωρίζουν. Ο γύρος των ποδιών αλλά και όλου του νομού είναι συναρπαστικός.

www.reader.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: