8ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας Χαλκιδικής – Το Απόλυτο Πάρτυ

Η Νεολαία Γαλάτιστας διοργανώνει το απόλυτο Green φεστιβάλ με σύνθημα “Εκεί που ο ρυθμός δε σταμάτησε να χτυπάει ποτέ“, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022,στο γνωστό καταπράσινο τοπίο, με μουσικούς και djs που θα μας απογειώσουν.

Ένας καταπράσινος μουσικός παράδεισος, αυτό είναι το Festival Γαλάτιστας, ένα πάρτι που θα απογειώσει το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου!

Ένα διήμερο αφιερωμένο στη μουσική»– Dare to feel alive;
Αυτό που ξεκινάει κάτω από το πέπλο των αστεριών και τελειώνει με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου, στο γνωστό καταπράσινο τοπίο μας, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου. Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια σε παύση.

Χτυπά πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, έρχεται πάντα με την ίδια μορφή και μοναδικό σκοπό του να σε ταξιδέψει στον καταπράσινο μουσικό παράδεισο. Έχεις καταλάβει ήδη πως μιλάμε για το Festival Γαλάτιστας.

Το μουσικό αυτό διήμερο θα πλαισιωθεί και θα απογειωθεί από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα στην σκηνή μας θα ανέβουν:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, Walkman The Band:

8 χρόνια, 500 live concerts, 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί μια μπάντα να παντρέψει όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party;

Η Rock και η Disco των 80s συναντάνε τα 90s και κάνουν παρέα με τα Rock n Roll και τα shake των 60s και των 70s.

Οι τραγουδιστές γίνονται ένα με το κοινό και δημιουργούν μια μεγάλη παρέα που χορεύει ξέφρενα, σε ένα πρόγραμμα που δεν σταματάει καθόλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος, η βραδιά θα πλαισιώνεται και θα ολοκληρωθεί με τον dj Μount Τen.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022:
H μέρα που τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής συναντούν τον παλμό του κόσμου μέχρι το πρωί! Φέτος, στην σκηνή μας θα δώσουν τον ρυθμό διαδοχικά ο Symmetric, o George Adi που ξέρει καλύτερα από όλους πως το πάρτι τελειώνει μόνο όταν φορέσουμε τα γυαλιά ηλίου μας και ο Teo Mavropoulos.

8ο Φεστιβάλ Γαλάτιστας Χαλκιδικής

8°Festival Galatistas goes Green:

Φέτος αντικαθιστούμε τα πλαστικά ποτήρια με μπαμπού, τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να επαναχρησιμοποιήσει αν θελήσει να ξανά γεμίσει το ποτό του.
Επιπλέον, στον χώρο θα βρείτε κάδο για αποτσίγαρα στον οποίο όμως θα ψηφίσετε με τη γόπα σας και το δίλημμα θα είναι μεγάλο.
Τέλος, για την καθαρότητα του χώρου και τη συλλογή σκουπιδιών αντικαθιστούμε τις πλαστικές σακούλες με επαναχρησιμοποιούμενες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: