Δεκτή η παραίτηση του προπονητή Σπύρου Γόγολου

Μετά την δίμηνη παρουσία μου στον πάγκο της ομάδας των Μουδανίων βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας .

Οι λόγοι για την μη συνέχιση αυτής της συνεργασία μας αφορά αποκλειστικά και μόνο στην διαφορετική φιλοσοφία μεταξύ εμού και της διοίκησης της ομάδας .

Η άριστη σχέση που είχα με τους παίκτες της ομάδας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και καθόλη τη διάρκεια που βρίσκομαι σε αυτήν , κάνει ακόμα πιο δύσκολη την αποχώρηση μου αλλά εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου καλή επιτυχία στον κάθε ένα ξεχωριστά και φυσικά στο τέλος να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στην κατηγορία καθώς το αξίζουν .

Ευχαριστώ πολύ και την διοίκηση των Μουδανίων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και εύχομαι και σε αυτούς να συνεχίσουν το έργο τους.

Θα παρακολουθώ και θα υποστηρίζω την ομάδα στην οποία εύχομαι τα καλύτερα .

Με εκτίμηση , Γόγολος Σπύρος

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει ότι το ΔΣ έκανε δεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής Σπύρος Γόγολος. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, από την ομάδα αποχωρούν οι άμεσοι συνεργάτες του, ο βοηθός προπονητής – γυμναστής Χρύσανθος Μπετσάκος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάκης Καρακώστας, τους οποίους ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην ομάδα.

Απάντηση