Γιορτή με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στον περίβολο του ΔΙΕΚ Κασσάνδρας

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, ο σωφρονιστικός  υπάλληλος του Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας κ. Σταύρος Καρατζιόβαλης παρέδωσε στο ΔΙΕΚ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ένα υπέροχο ριζωμένο έλατο σε γλάστρα. Αφού φυτεύτηκε και στολίστηκε από καταρτιζόμενους κι εκπαιδευτικούς ακολούθησε μια μικρή γιορτή με χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στον περίβολο του ΔΙΕΚ.

Οι καταρτιζόμενοι, οι εκπαιδευτές, οι εκπαιδεύτριες και η διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Καρανταγλή Αθανάσιο, παραγωγό φυσικών ελάτων Χολομώντα, για την ευγενική δωρεά. Η  οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής (elato.gr), από το 1980 μέχρι και σήμερα ασχολείται συστηματικά με την παραγωγή και την καλλιέργεια Χριστουγεννιάτικων δένδρων.

Ευχαριστούμε τις εκπαιδεύτριες του ΔΙΕΚ Κασσάνδρας Άρτεμη Μαυροφρύδη και Ελένη Βουτσά και τον σωφρονιστικό υπάλληλο/Β΄ εκπαιδευτή Κουτσούλη Δημήτριο.

 Ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Καρατζιόβαλη για την ευγενική διαμεσολάβηση και τη μεταφορά του ελάτου.

Ευχαριστούμε τους καταρτιζόμενους του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου της ειδικότητας φυλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων για την ευαισθητοποίηση και την άμεση κινητοποίησή τους, με τα στολίδια που μας χάρισαν στολίσαμε το νέο μας δέντρο!!

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά

κι ευτυχισμένο το νέο έτος 2023.

            Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του Δ.Ι.Ε.Κ. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ
           ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: