Δήμαρχος Κασσάνδρας: Ανασκόπηση της τελευταίας εβδομάδας του Ιανουαρίου.

Μπορεί και αυτή η εβδομάδα να έκλεισε με κούραση αλλά η ικανοποίηση από αυτά που είδα στα μάτια των δημοτών που συναναστράφηκα και αντάλλαξα απόψεις με ξεκούρασαν και με άφησαν να κοιτώ μπροστά την Κασσάνδρα που ονειρεύτηκα.

Η δουλειά ποτέ δε με τρόμαζε,όταν ο στόχος είναι τόσο ξεκάθαρος το παρόν και το μέλλον της Κασσάνδρας πατώντας στις ρίζες μας που είναι βαθιές εδώ στον τόπο μας.

Την εβδομάδα μου την ξεκίνησα με τους στενούς συνεργάτες μου για την οργάνωση της ημέρας και της εβδομάδας .

Ένα γραφείο γεμάτο φακέλους μελέτες νέες,μελέτες ώριμες που απλά σε λίγο καιρό περιμένουν χρηματοδότηση για να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο της Κασσάνδρας.

Το τηλέφωνο χτυπά ασταμάτητα έτσι είναι η «ζωή»της δημάρχου κάτι παραπάνω από 3 χρόνια τώρα που έχω την τιμή να βρίσκομαι στη θέση αυτή.

Θέλω να συζητάμε και από εδώ διαδικτυακά διαβάζω τα μηνύματα σας και απαντώ σε αυτά που χρήζουν άμεσης απάντησης.

Όμως η δουλεία δεν σταματά στο γραφείο,εμφανίσεις, παρουσιάσεις,συνεντεύξεις και επιβλέψεις έργων.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/01/23 ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑ

ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ , ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΣΠΑ αλλά και για τις ευκαιρίες που ανοίγονται για το δήμο μας δηλώνω παρούσα στις νέες εξελίξεις.

Έπειτα κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής μέσα σε ένα ζεστό κλίμα με τους συνεργάτες μας στην ΠΕΧ ανταλλάξαμε ευχές και λάβαμε την ευλογία του Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ Νικοδήμου.

Αμέσως μετά αποτείναμε φόρο τιμής στον Δημήτριο Τζηρίτη και ονοματοδοσία της αίθουσας συνεδριάσεων της ΠΕΧ,μια κίνηση ευγνωμοσύνης σε έναν άνθρωπο με 40 χρόνια προσφοράς στα κοινά.Αιωνία του η μνήμη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25/01/23

Οικονομικός προγραμματισμός- Οικονομική επιτροπή-σχεδιασμός για να πορευτούμε δυνατά στο εγγύς μέλλον με σύνεση και εντιμότητα.

Η Κοπή πίτας του Δασαρχείου Κασσάνδρας με δημιουργεί εικόνες πάντα γεμάτες χρώματα και αισθήματα όμορφα,όπως όμορφη είναι και η φύση της Κασσάνδρας ευχαριστώ για την πρόσκληση ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία.

ΠΕΜΠΤΗ 26/01/23

Η επόμενη ημέρα κοπή πίτας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτούς τους ανθρώπους να παραβρεθώ στην όμορφη τελετή τους,που στέκουν φύλακες του φυσικού μας πλούτου, καλή χρονιά σε όλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/01/23

Κοπή πίτας της ΚΕΔΗΚ στη δημοτική επιχείρηση μας που εκεί η καρδιά χτυπά δυνατά 365 ημέρες,χρόνια πολλά από ψυχής στον Προέδρο της Ηρακλή Λειβαδιώτη και στους ακούραστους υπάλληλους.

Επίβλεψη των έργων στην Άθυτο ίσως η πιο ξεκούραστη στιγμή της εβδομάδας .3 συνεργεία στην Άθυτο.3 εργοτάξια που σε λίγο καιρό θα προσφέρουν καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες διαβίωσης σε δημότες και επισκέπτες

Συνεχίζονται τα έργα ηλεκτροφωτισμού εντός του οικισμού και του τοιχίου στήριξης του ναού των Αρχαγγέλων,παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες στον βράχο της Αθύτου ,ένα έργο με μεγάλη σημασία στο σημείο κατατεθέν του χωριού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1/23 η ήμερα που περίμενα… παρουσίαση του Δήμου Κασσάνδρας στο «money show» συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.Τι σημαίνει να είσαι ένας δήμος 17.000 κατοίκων και σε μια ημέρα να γίνεσαι δήμος των 700.000;

Αυτή είναι η εικόνα της χερσονήσου σε μια νύχτα γίνεται Θεσσαλονίκη και με πολύ προσπάθεια κρατάμε τον τόπο μας καθαρό και ασφαλή.

Είναι και αυτοί οι δημότες που τους αρέσει να προσφέρουν,τα μέλη του Π.Σ της Φούρκας, έκοψαν την πίτα τους ,εύγε για το έργο σας.Ένα υγιές κύτταρο πολιτισμού.(συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά όπως διαβάσατε ήρθα αμέσως από τη Θεσσαλονίκη ευχαριστώ για την κατανόηση)

Μια εβδομάδα έκλεισε όμως μια νέα έρχεται.

Απάντηση