Αναστασία Χαλκιά: Ανασκόπηση, 3η εβδομάδα Φεβρουαρίου 2023

Συνεχίζεται ο αμφίδρομος τρόπος επικοινωνίας μέσω του λογαριασμού μου στο Facebook και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τα σχόλια σας, την κριτική σας και τις σημειώσεις σας. Όπως καταλαβαίνετε, θα απαντώ στα σχόλια που έχουν στόχο να γίνει καλύτερη η Κασσάνδρα, όχι σε όσα δεν αρμόζουν στον δημόσιο διάλογο.

Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς προετοιμασίας, έργων και συσκέψεων.

Τα πρώτα συνεργεία άρχισαν τις εργασίες ασφαλτοστρώσεις στα τοπικά διαμερίσματα του Πευκοχωρίου και της Χανιώτης. Οι εργασίες αφορούν όλα τα χωριά του Δήμου και έως την αρχή της τουριστικής σεζόν θα έχουν ολοκληρωθεί. Ο νέος Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Ηρακλής Λειβαδιώτης, βρέθηκε στις εργασίες και έστειλε μήνυμα ότι η Κασσάνδρα με τις εν λόγω παρεμβάσεις αλλάζει την εικόνα της.

Μπορεί το καλοκαίρι να φαντάζει μακρινό όμως εδώ στην χερσόνησο της Κασσάνδρας οι εργασίες καθαριότητας περιποίησης πρασίνου και απομάκρυνσης ογκωδών ξεκίνησαν.
Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς προετοιμασίας, έργων και συσκέψεων.
Τα πρώτα συνεργεία άρχισαν τις εργασίες ασφαλτοστρώσεις στα τοπικά διαμερίσματα του Πευκοχωρίου και της Χανιώτης.Οι εργασίες αφορούν όλα τα χωριά του Δήμου που έως την αρχή της τουριστικής σεζόν θα ολοκληρωθούν.Ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Ηρακλης Λειβαδιωτης βρέθηκε στις εργασίες και δήλωσε η Κασσάνδρα με τις εν λόγω παρεμβάσεις αλλάζει την εικόνα της.
Μπορεί το καλοκαίρι να φαντάζει μακρινό όμως εδώ στην χερσόνησο της Κασσάνδρας οι εργασίες καθαριότητας περιποίησης πρασίνου,απομάκρυνσης ογκωδών ξεκίνησαν.Ο αντιδήμαρχος Pavlos Pantzikis βρίσκεται σε άριστη συνεργασία με τα συνεργεία και σε συζήτηση που είχαμε δηλώνει ικανοποιημένος.
Η παιδική χαρά στην έδρα του δήμου στην Κασσάνδρεια ολοκληρώθηκε μια όαση για τους μικρούς μας φίλους που θα απολαμβάνουν το παιχνίδι με ασφάλεια.
Η Αποκριά στην Κασσάνδρα έχει μεγάλο παρελθόν αλλά και μέλλον με τόσους εθελοντές και συλλόγους που βρίσκονται κοντά στις τοπικές τους κοινωνίες.Με τις προσπάθειες όλων αυτών του Δήμου και της ΚΕΔΗΚ θα προσφέρουμε όμορφες εκδηλώσεις σε δημότες και επισκέπτες.
Να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Απάντηση