Και ο ΟΦΚΑΘ στις έρευνες για τον 61χρονο που εξαφανίστηκε στον Αξιό – Άφησε σημείωμα

Συνεχίζονται από το πρωί οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 61χρονου που εξαφανίστηκε χθες κοντά στον ποταμό Αξιό, στη Θεσσαλονίκη. 

Από σήμερα, στην επιχείρηση της 2ης ΕΜΑΚ παρέχει συνδρομή και ο ΟΦΚΑΘ, καθώς, όπως ανέφερε στη Voria.gr ο επικεφαλής της ομάδας, Χρήστος Ράμος, βρίσκονται στο σημείο με έξι εθελοντές, drone και πεζοπόρο τμήμα για τις παραποτάμιες έρευνες. «Τα νερά είναι αρκετά ρηχά και οι έρευνες επικεντρώνονται παρακείμενα του ποταμού», είπε ο ίδιος. 

Πάντως, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο άνδρας φέρεται πως άφησε σημείωμα, ενώ το όχημά του βρέθηκε με το κλειδί στη μίζα και τα φώτα αναμμένα. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να πέσει ο ήλιος, καθώς στη συνέχεια δυσχαιρένει το έργο των αρχών.

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 11:00 χθες το πρωί, αφού δηλώθηκε η εξαφάνιση του 61χρονου από συγγενικό του πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές, ξεκίνησε και η επιχείρηση εντοπισμού του στην οποία συμμετέχουν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ, ενώ συνέδραμαν αστυνομικοί και 8 πυροσβέστες. Μετά από έλεγχο του Τμήματος Τροχαίας Χαλκηδόνας, είχε εντοπιστεί λίγο αργότερα το ΙΧ αυτοκίνητό του στη γέφυρα του ποταμού, πλησίον του οικισμού Βαλτοχώρι, με τον ίδιο να αγνοείται. 

Απάντηση