Έγκλημα στη Χαλκιδική: Θα παραμένει διασωληνωμένος ο οκτάχρονος (βίντεο)

Είχαμε μία εξέλιξη, ενώ μέχρι και πριν από λίγη ώρα είχαμε ενημερωθεί ότι ο οκτάχρονος θα έβγαινε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας θα ξεκινούσε σιγά σιγά η αφύπνησή του δεν θα γίνει κάτι τέτοιο καθώς προέκυψαν κάποιες δυσκολίες αφαιρέσεις απομάκρυνσης θραυσμάτων από την ρινική περιοχή

Θα παραμένει διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων στο Ιπποκράτειο ωστόσο ευτυχώς η υγεία του δεν κινδυνεύει είναι καλά είναι σε σταθερή κατάσταση από ότι είχαμε ενημερώσει πάρα πολύ σοβαρό το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη ο χρόνος έχει σοβαρά τραύματα και στο πρόσωπο και στην κοιλιακή χώρα και στο χέρι.

Έχουν έρθει και άλλοι γιατροί από το νοσοκομείο Παπανικολάου για πλαστικές επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο ανήλικο παιδάκι και βέβαια υπάρχουν και πάρα πολλοί ψυχολόγοι εδώ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προκειμένου να στηρίξουν τον μικρό, δεν έχει πει κάπια κουβέντα δεν έχει μιλήσει καθόλου στους γιατρούς όλοι είναι σοκαρισμένοι, σοκαρίστικαν ακόμη και η ίδιοι οι γιατροί μόλις ελιδαν τον 8χρονο. Στο πλευρό του βρίσκονται και οι γιατροί για την η ψυχολογική του στήριξη.

Η κηδεία του 36χρονου δράστη και αυτόχειρα τελέστηκε στο χωριό του στην Στρατονίκη ενώτην ίδια ώρα στην Ιερισσό συγγενείς και φίλοι αποχερετούσαν σε κλίμα οδύνης την 39χρονη μητέρα

Από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης επιβεβαιωθήκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος. Διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται πως ήταν βασανιστικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να της «κόψει το νήμα» της ζωής μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων, υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί.

Απάντηση