Εκδήλωση Εθνικής Δημιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Πολυγύρου, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των θέσεων της Εθνικής Δημιουργίας από τους υποψηφίους βουλευτές του συνδυασμού στην Χαλκιδική κ. Νικόλαο Παπαπαναγιώτου και τον κ. Στέργιο Βαγγλή. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του κόμματος και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό επί πάντως θέματος, όπως γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις της Εθνικής Δημιουργίας.

Ως υποψήφιοι του νόμου, περιμένουμε όλους όσους θεωρούν πως είναι όλοι ίδιοι, πως δεν γίνεται και δεν μπορεί να γίνει τίποτα γιατί εδώ  είναι Ελλάδα, όλους όσους έχουν βαρεθεί να ακούν τα ίδια ευχολόγια και τις ίδιες ανακοινώσεις κάθε παραμονή εκλογών, να έρθουν να δουν πως άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία, η Εσθονία, η Σιγκαπούρη, η Νότιος Κορέα, ξεκινώντας από χειρότερη αφετηρία από την Ελλάδα, κατάφεραν να γίνουν χώρες υποδείγματα ανάπτυξης και ευημερίας και πως μπορούμε να κάνουμε και εμείς την αρχή για να φτιάξουμε μια χώρα ισχυρή και με μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Ελάτε να μας γνωρίσετε και γιατί όχι να συζητήσουμε με ανοικτό μυαλό για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.

Εσύ ρωτάς. Η Εθνική Δημιουργία απαντά! 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ο συνασπισμός της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ του Θάνου Τζήμερου και της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους ώστε, στις επόμενες εκλογές, ο φιλελεύθερος πατριωτισμός να αποκτήσει θεσμική παρουσία στη Βουλή και να προωθήσει ουσιαστικές, δομικές μεταρρυθμίσεις.

Δείτε περισσότερα στον ιστοχώρο του συνασπισμού www.ethnikidimiourgia.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: