Τάσος Κανέλης: Ιδιαίτερη μέρα για εμένα η περασμένη Κυριακή

Ιδιαίτερη μέρα για εμένα η περασμένη Κυριακή. Πρώτη φορά υποψήφιος σε τόσο υψηλό επίπεδο και η ημέρα των εκλογών συνέπεσε με την ημερομηνία των γενεθλίων μου.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους ανθρώπους που με τίμησαν προσωπικά με την ψήφο τους αλλά και όσους εμπιστεύθηκαν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τις θέσεις του.

Τους διαβεβαιώ ότι θα είμαι εδώ και την επόμενη ημέρα συνεχίζοντας να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή αγωνιζόμενος για το καλό της Χαλκιδικής.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές που δέχτηκα για τα γενέθλια μου.

Συγχαρητήρια στους συνυποψήφιους μου στον Νομό Χαλκιδικής, Πάνα Απόστολο, Κατσαρού Άννα, Θανάση Μάντσιο, Ταρκάση Βάρβαρα, για τον αγώνα, την προσπάθεια και την σημαντική συμβολή τους στο εκλογικό αποτέλεσμα του Κινήματος στον Νομό. Ήταν τιμή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τόσο άξια άτομα.

Συγχαρητήρια στον Βουλευτή Χαλκιδικής Πάνα Απόστολο για την επανεκλογή του. Εύχομαι καλή και δημιουργική δεύτερη θητεία και είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει το σημαντικό του έργο στον Νομό με αμείωτους ρυθμούς.

Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην κεντρική πολιτική σκηνή ξεκίνησε. Ωστόσο ένα σημαντικό καθήκον βρίσκεται μπροστά μας και αυτό είναι να συνεχίσουμε στις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου αυτό που ξεκίνησε την Κυριακή.

Με εκτίμηση,

Τάσος Κανέλης

Απάντηση