Ευχαριστίες του Προέδρου κ. Αρχοντόπουλου για την ενίσχυση της Δ. Α. Χαλκιδικής και των Α.Τ. Αρναίας και Σιθωνίας

Ευχαριστίες του Πρόεδρου της Ένωσης Αστυνομικών Χαλκιδικής  κ. Γιώργου Αρχοντόπουλου για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής και των Αστυνομικών Τμημάτων Αρναίας και Σιθωνίας:

Επειδή στην μέχρι σήμερα συνδικαλιστική μου πορεία πορεύομαι με γνώμονα το καλό των συναδέλφων πάντα με ηθική και δικαιοσύνη, θα ήθελα ως Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής να εκφράσω δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου προς τον κ. Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο κ. Σπυρίδων ΣΚΛΑΒΟ και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο ΤΖΗΜΑ, για την άμεση ανταπόκριση και ουσιαστική βοήθεια που προσέφεραν και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να προσφέρουν, για την ενίσχυση της Δ. Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ακόμα και στα Τμήματα όπως το Α. Τ. ΑΡΝΑΙΑΣ και το Α. Τ. ΣΙΘΩΝΙΑΣ που για χρόνια είχαμε τεράστια προβλήματα επάνδρωσής τους.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Ομοσπονδία και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο τον κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ για όλη την στήριξη στα δίκαια αιτήματά μας.

Ευελπιστούμε ως Αστυνομικοί της Χαλκιδικής με την βοήθεια που θα έχουμε πλέον, να ανταποκριθούμε άψογα στα καθήκοντα μας όπως άλλωστε κάνουμε εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!!

Απάντηση