Κατέθεσε ένσταση ο Αετός Βαρβάρας και θέλει το παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στα χαρτιά!

Ένσταση κατέθεσε ο Αετός Βαρβάρας μετά το τέλος του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, κάνοντας λόγω για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gnomi.news, οι άνθρωποι τoυ Αετού Βαρβάρας το πρωί της Τρίτης 30 Μαΐου κατέθεσαν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (1-1) για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μάριου Αργυρόπουλου!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά η Ημαθιώτικη ομάδα φαίνεται να δήλωσε στην σύνθεση της όχι τον Μάριο Αργυρόπουλο αλλά τον Ιωάννη Αργυρόπουλο με έτος γέννησης το 1971!

Το ”λάθος” όπως γίνεται εύλογα αντιληπτό,έπεσε στην αντίληψή των ανθρώπων της ομάδας του Αετού Βαρβάρας με την διοίκηση του συλλόγου να υποβάλλει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του ”Μέγα” δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και ανέθεσε στο δικηγόρο Λάκη Σημαιοφορίδη κορυφαίο στο είδος την υπόθεση παίρνοντας διαβεβαιώσεις ότι θα έχει θετική έκβαση.

Ο Δημήτρης Μπακάλης γνωστός δικηγόρος της Ημαθίας και γνώστης του αθλητικού δικαίου στάθηκε από το 1′ στο πλευρό της ομάδας του ”Μέγα” και σε συνεργασία με τον κ.Λάκη Σημαιοφορίδη καλείται να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά ώστε να μην χαθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. 

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για λάθος καθώς η ομάδα του ”Μέγα” δεν έχει σε καμία περίπτωση στο ρόστερ της ποδοσφαιριστή με το όνομα Αργυρόπουλος Ιωάννης και μάλιστα ετών 51 όμως σε κάθε περίπτωση τα λάθη δεν επιτρέπονται και ευχόμαστε η ομάδα της Ημαθίας να μην το….πληρώσει!

Στην περίπτωση που δεν δικαιωθεί η ομάδα του ”Μέγα” χάνει το παιχνίδι με τον Αετό Βαρβάρας και της επιβάλλεται επίσης και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών

Ο Αετός Βαρβάρας θα διεκδικήσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στις δικαστικές αίθουσες, κόντρα στον ”Μέγα”, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, εκεί όπου θα «παιχτεί» το 3ο ημίχρονο του αγώνα Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αετός Βαρβάρας που διεξήχθη την Κυριακή 28 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Απάντηση