Το μήνυμα του Γιάννη Γιώργου για την έναρξη των πανελλαδικών

Το μήνυμα του προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν από την 1η Ιουνίου τις Πανελλαδικές τους εξετάσεις στέλνει ο Βουλευτής Χαλκιδικής με τη Νέα Δημοκρατία Ιωάννης Γιώργος.

Αγαπητοί μαθητές,αγαπητές μαθήτριες

Σήμερα κλείνει για όλους εσάς ο ένας και μοναδικός δρόμος της μαθητικής σας ζωής.Ταυτόχρονα όμως ανοίγουν νέοι δρόμοι,που ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των εξετάσεων,εύχομαι να είναι φωτεινοί κι ευκολοδιάβατοι.

Από σήμερα λοιπόν ξεκινά ένας απαιτητικός αγώνας που σκοπό έχει την εκπλήρωση των στόχων σας και την πραγματοποίηση των ονείρων σας.Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής σας,στην οποία καλείστε να δείξετε ψυχραιμία,υπομονή και επιμονή.

Σε όλους εσάς λοιπόν τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις,σας εύχομαι να ανταμοιφθούν οι κόποι σας και να εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας,τονίζοντας όμως πως αυτή η δοκιμασία δεν είναι η μοναδική πόρτα προς το μέλλον.

Στους γονείς σας εύχομαι υγεία και δύναμη για να μπορούν να στηρίζουν κάθε μελλοντική σας προσπάθεια,συγχαίροντάς τους ταυτόχρονα για τον μέχρι σήμερα αγώνα τους.

Επίσης ευχαριστώ τους εκπαιδευτικούς σας που στήριξαν και στηρίζουν την δύσκολη αυτή προσπάθειά σας και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Τέλος εκφράζω την βεβαιότητα για την αποτελεσματική και ασφαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων,βασιζόμενος στην υπευθυνότητα όλων των εμπλεκόμενων φορέων στις φετινές εξετάσεις.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!!

Απάντηση