Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου σεβόμενος την ανάγκη και τους συνανθρώπους έχει αποφασίσει να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας

Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για πολλές περιοχές, καθώς οι πυρκαγιές έκαναν τη ζωή δύσκολη για χιλιάδες ανθρώπους. Τα δάση και οι περιουσίες καταστράφηκαν, ενώ πολλά σπίτια και εγκαταστάσεις καταστράφηκαν από τις φλόγες. Υπάρχει έκκληση για βοήθεια και υποστήριξη, και είναι σε μεγάλη ανάγκη για βασικά είδη πρώτης βοήθειας.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου σεβόμενος την ανάγκη και τους συνανθρώπους έχει αποφασίσει να βοηθήσει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας. Η ομάδα έχει αποφασίσει να συλλέξει φαρμακευτικό υλικό για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Αυτό το βασικό πρότυπο της πρώτης βοήθειας είναι απαραίτητο για όλους όσοι έχουν υποστεί τον τρόμο και τον πόνο τους πυρκαγιάς, και μπορεί να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

Η ομάδα συλλογής θα προσφέρει όλα τα απαραίτητα προϊόντα, όπως αντιβιοτικά, αλοιφές, χάπια για πονοκεφάλους και πονοκαταβολικά. Επιπλέον, η ομάδα θα προσφέρει και άλλα προϊόντα πρώτης βοήθειας, όπως επίδεσμους, αντισηπτικά.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουλίου έως 11 Αυγούστου στο Πρωινό Πέρασμα τις ώρες εφτά το πρωί με δύο το μεσημέρι από Δευτέρα έως Σάββατο.

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε και να βοηθήσετε τους συμπολίτες μας σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα συλλογής.
Οι πυρόπληκτοι χρειάζονται τη βοήθεια μας, και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν ενωθούμε όλοι μαζί.

Απάντηση