Η Μαρία Σαραντούδα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Στέλιο Βαλιάνο

Φίλες και φιλοι,
θα ήθελα με τη σειρά μου να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισα να δεχθώ τη τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας #Στέλιου_Βαλιάνου και να ενταχτώ στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης #Ομοφωνία διεκδικώντας το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου.
Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά υποψηφίων, ως νέος άνθρωπος με απέραντη αγάπη για τον τόπο μου και με αίσθημα ευθύνης και συνειδητοποιήσης της ανάγκης για προσφορά , ως νέα μητέρα και σύζυγος επιστρέφοντας στον τόπο μου , πήρα την απόφαση να κάνω οικογένεια και να οργανώσω τη ζωή μου εδώ , με αποτέλεσμα να αναπτύξω μεγάλο ενδιαφέρον για τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δήμου μας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες όχι μόνο δεν πρέπει να απέχουν από τα κοινά αντιθέτως πρέπει να αγωνίζονται για το καλύτερο και να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Λίγα λόγια για εμένα:
Μεγάλωσα στο Νεοχώρι. Οι γονείς μου μας γαλούχησαν εμένα και τα αδέρφια μου με αρχές και σεβασμό προς το συνάνθρωπο , αγωνιζόμενοι πάντα για το συλλογικό καλό.
Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιόλογιας της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και Sales Management του Πανεπιστημίου της Κύπρου, ενώ παράλληλα έχω ολοκληρώσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και εκπαίδευση. Έχω πολυετή εμπειρία ως εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα σε υπεύθυνες θέσεις. Ενώ παράλληλα έχω ασχοληθεί εθελοντικά με διάφορα πολιτιστικά προγράμματα του Δήμου μας ως λάτρης της παράδοσης και της Ιστορίας. Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε επιχείρηση της περιοχής, είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Γαλατά και έχουμε αποκτήσει μια κορούλα.
Σε αυτή μου τη προσπάθεια σας ζητώ να πορευτούμε παρέα ζητώντας την στήριξη σας.
Με εκτίμηση
Σαραντούδα Α. Μαρία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Απάντηση