Υποψηφιότητα κας Ασλανίδου Ελβίρας με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό του κ. Μιχάλη Βλαχόπουλου Δήμος Αριστοτέλη

Ονομάζομαι Ελβίρα Ασλανίδου – Κασαμπαλή, γεννήθηκα το 1982 και είμαι ποντιακής καταγωγής. Μεγάλωσα στην Μαυροθάλασσα Σερρών, όπου και τελείωσα το Λύκειο. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός και είμαι απόφοιτος Μεταπτυχιακού στην “Διασφάλιση Ποιότητας”, μιλάω την Αγγλική, Ρωσική και Τουρκική γλώσσα. Είμαι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Κασαμπαλή του Δημητρίου, Μηχανολόγο Μηχανικό , κατοικούμε μόνιμα στην Ιερισσό και είμαι μητέρα 3 ανηλίκων παιδιών.

 Έχω εργαστεί ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε Κατασκευαστικές εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα  και ως συνεργάτης στο δημόσιο τομέα.

Ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιερισσού ενώ επίσης είμαι μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Μπάσκετ Ιερισσού.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος, γιατί με ενδιαφέρει να προσφέρω Κοινωνικό Έργο. Η επαγγελματική μου δραστηριοποίηση στον Δήμο Αριστοτέλη με “έφερε” κοντά σε επικοινωνία με τους συμπολίτες μου και με βοήθησε να καταλάβω σε βάθος τα κοινωνικά προβλήματα για τα οποία έχω σκοπό να εργαστώ, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Στόχος μου λοιπόν είναι να αγωνιστώ με όλη μου την ψυχική δύναμη – συμπορευόμενη με τον “Ανεξάρτητο Συνδυασμό” του κ. Μιχάλη Βλαχόπουλο επειδή πιστεύω ότι είναι ικανός και με βάση την εμπειρία και το ήθος του θα φέρει στον τόπο μας το Άριστο αποτέλεσμα.

Ελβίρα Ασλανίδου- Κασσαμπαλή

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Απάντηση