ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΝΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε.) ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/9/2023

Το Γυμνάσιο Αρναίας συμμετείχε σε Σχολικό Διαγωνισμό ο οποίος διοργανώνεται στο πλαίσιο του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας (Σ.Δ.Σ.) με τον τίτλο “CULT IN TOUR”, το οποίο υλοποιείται στη Χαλκιδική από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Α.Ε. (ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε.) στο πλαίσιο της υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας με τίτλο “CULT IN TOUR”.

Γενικός στόχος του “CULT IN TOUR” είναι να ενεργοποιήσει τις πιο δυναμικές ομάδες της τοπικής κοινωνίας και με την ενεργή συμμετοχή τους να επιδιώξει την τουριστική αξιοποίηση των υψηλής αξίας φυσικών και πολιτισμικών πόρων της περιοχής με τρόπο βιώσιμο. Δεδομένου του κεντρικού ρόλου και της σημασίας της ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, στοχεύονται οι πιο δυναμικές ομάδες του πληθυσμού (κάτοικοι, επιχειρηματίες φορείς), και ηλικίας-μαθητές των Γυμνασίων του     Δήμου ιδιαιτέρως οι νέοι σχολικής Αριστοτέλη, οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν και θα εμπλακούν στο “CULT IN TOUR” μέσα από την εθελοντική συμμετοχή τους στο Σχολικό Διαγωνισμό.

Η αξιολόγηση οδήγησε στην επιλογή των τριών καλύτερων προτάσεων προς βράβευση. Η βράβευση έγινε σε επίπεδο σχολικής μονάδας και περιλάμβανε παροχή υλικής επιβράβευσης για το κάθε σχολείο.

Το Γυμνάσιο Αρναίας βραβεύτηκε με την δεύτερη θέση (Projector FullHD – Δώρο), με Πρώτη θέση το Γυμνάσιο Παλαιοχωρίου και Τρίτη θέση το Γυμνάσιο Μεγάλης Παναγίας – (Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα σχολεία). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι διακριθείσες προτάσεις των μαθητών θα συμπεριληφθούν και σε επόμενες,προγραμματισμένες δράσεις του Προγράμματος “CULT IN TOUR”.

Από το Γυμνάσιο Αρναίας δημιουργήθηκαν δύο ομάδες εργασίας κατά το σχολικό έτος 2022- 2023 καταθέτοντας δύο διαφορετικές εργασίες-προτάσεις και συμμετείχαν οι κάτωθι μαθητές λαμβάνοντας έπαινο συμμετοχής.

Ομάδα 1

Μπλέτσος Στέφανος

Ρήγας Γεώργιος

Τσιάλης Δημήτριος

Ομάδα 2

Λαμαλλάρι Σάρα

Λίτσι Μάριο

Μάσιου Νεφέλη
Τουπλικιώτη Μαριάνθη

Προσωπικά, ως Δ/ντής του σχολείου, σας συγχαίρω θερμά για την εξαιρετική σας επίδοση στις δράσεις που συμμετείχατε.

Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της αγάπης σας για το αντικείμενο που επιλέξατε. Έχετε το ταλέντο, την ικανότητα και τη θέληση να κάνετε σπουδαία πράγματα. Σας εύχομαι να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να παλεύετε για τα ιδανικά σας. Να είστε πάντα δημιουργικοί, πρωτοπόροι και ανοιχτοί στις νέες εμπειρίες. Να συνεχίσετε να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια κα Καραγιάννη Γεωργία για όλη την στήριξη που μας παρείχε και στο πρόσωπό της την ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε. και όλους τους συντελεστές, για την ευκαιρία που έδωσε στο σχολείο μας να συμμετάσχει στον σχολικό διαγωνισμό, καθώς προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Κοσμάς Μάρκος (Δ/ντής Γυμνασίου Αρναίας)

Απάντηση