Ευχαριστήρια επιστολή του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου προς Δήμο Αριστοτέλη

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιο Βαλιάνο και την Πρόεδρο του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Συλλόγου «ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ» με έδρα το Στανό κ. Εύη Κασαμπαλή οι οποίοι προσέφεραν δωρεά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου ενισχύοντας τον τεχνολογικό εξοπλισμό του.

Επίσης, με το δεδομένο της λήξης της θητείας της Δημοτικής Αρχής θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το Δήμαρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο για την βοήθεια που μας δόθηκε όποτε τη ζητήσαμε και βέβαια πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου. Ειδική μνεία θα ήθελα να κάνω για τον αντιδήμαρχο Αυγερινό Νικόλαο για την αποτελεσματική στήριξη του σε σημαντικά προβλήματα του Κέντρου Υγείας όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο κ. Θαλασσινό Γεώργιο, ο οποίος κυριολεκτικά σχεδόν σε καθημερινή βάση ήταν πάντα παρών και βοήθησε σε κάθε είδους δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε δίνοντας τις περισσότερες φορές αποτελεσματικές λύσεις.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι ποτέ άλλοτε καμία Δημοτική Αρχή δε μας στήριξε σε τέτοιο βαθμό όπως η σημερινή.

Θεωρώ ότι πρέπει να στηρίζουμε θεσμούς και πρόσωπα με κριτήριο την αποτελεσματικότητα τους στην επίλυση προβλημάτων που αντανακλούν άμεσα στην βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών (κυρίως υγειονομικών) στους πολίτες και την κοινωνία.

Ο Συντονιστής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου

Ελευθερούδης Ιωάννης

Απάντηση