Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ 

Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ”Βραβεία Επιχειρηματικότητας2023 ” του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

📍 Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη ξεχώρισε στα ΄΄Βραβεία Επιχειρηματικότητας΄΄ του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Καταφέραμε για 4η φορά στα τελευταία 3 χρόνια να διακριθούμε κατακτώντας το βραβείο στην κατηγορία ΄΄Υπηρεσίες΄΄. Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. εξελίσσεται και μεγαλώνει με δομημένο πλάνο, μεθοδική εργασία και κυρίως όραμα, δεν μένει στάσιμη, ξεπέρασε το παρελθόν κι ατενίζει ήδη το μέλλον της πιο λαμπρό. Τιμούμε λοιπόν το παρελθόν, σεβόμαστε το παρόν κι ατενίζουμε το μέλλον, γιατί η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. έγινε θεσμός, έγινε ιδέα, έγινε φιλοσοφία κι ανήκει στους δημότες του Δήμου Αριστοτέλη. Θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε γιατί έχει να προσφέρει ακόμη πολλά στο τουριστικό προϊόν του Δήμου.

📍 Η εκδήλωση της βράβευσης έγινε την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου κι έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, Υπουργείου Ανάπτυξης και Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, ο περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Χαλκιδικής κ. Γιάννης Γιώργου, ενώ μήνυμα απηύθυνε ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας, ο αστυνομικός δ/ντής Χαλκιδικής, αυτοδιοικητικοί παράγοντες και πλήθος επιχειρηματιών.

📍 Η πρόσκληση για την συμμετοχή στα ΄΄Βραβεία Επιχειρηματικότητας΄΄ απευθυνόταν σε όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και το οικονομικό τους μέγεθος. Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. κατέθεσε πλήρη φάκελο και τα κριτήρια με τα οποία αξιολογήθηκαν οι υποψηφιότητες ήταν: η ανάδειξη της τοπικότητας, η μακροβιότητα και η οικογενειακή παράδοση, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, η κοινωνική ανταπόκριση, η καινοτομία, η διεθνής παρουσία, η συμπερίληψη και ο σεβασμός της διαφορετικότητας.

📍 Αν αναλογιστεί κανείς ότι το επιμελητήριο Χαλκιδικής έχει πάνω από 12.000 ενεργά μέλη, ότι η αξιολόγηση των φακέλων-υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων έγινε από καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κι ότι βραβεύτηκαν μόνο 14 επιχειρήσεις στην Χαλκιδική, αντιλαμβάνεται ο καθένας το μέγεθος της επιτυχίας. Σ’ αυτό, αν συνυπολογίσουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις δημοσιονομικές αγκυλώσεις, μιας κι ανήκουμε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα που σε πολλές των περιπτώσεων μας δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό έναντι των υπολοίπων επιχειρήσεων, η επιτυχία είναι τεράστια.

📍 Η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α., κα Μαρία Ελένη Ζαμάνη, δήλωσε σχετικά «…Από το 2021 έως σήμερα διακριθήκαμε τέσσερις φορές και μόνο τυχαίο γεγονός πλέον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων και ο Δήμος Αριστοτέλη πρωταγωνιστούν για μια ακόμη φορά και αναδεικνύουν τον τόπο μας. Η Ανώνυμη ξεχωρίζει εκ νέου και συμβάλει σε μια άνευ προηγουμένου επιτυχία για το Δήμο μας! Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα συνεργατών μου που με στηρίζει κι ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο κ. Στέλιο Βαλιάνο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για το όραμά του. Μαζί θα κατακτήσουμε κι άλλες διακρίσεις και θα θέσουμε το Δήμο και το τουριστικό προϊόν σε ρόλο πρωταγωνιστή …».

Απάντηση