Κ. Χατζασημίδης : Δεν λύνονται τα προβλήματα της πολιτικής προστασίας φορώντας απλώς ένα “κίτρινο γιλέκο”.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής  Κώστας Χατζηασημίδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πολυγύρου και στην εκπομπή “Πρωινές Σελίδες” της Ελευθερίας Στεργιούδη. Ο Κώστας Χατζηασημίδης ανέπτυξε τις προτεραιότητες του συνδυασμού “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Γιάννης Μυλόπουλος” σε σχέση με όλα τα κρίσιμα επίδικα της Χαλκιδικής. 

Ως προς τις άμεσες προτεραιότητες στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, τόνισε ότι θα πρέπει να διασφαλιστούν οι απαραίτητες δράσεις αντιπλημμυρικής προστασίας, να εξαντληθεί κάθε μέσο για την ενίσχυση σε ανθρώπινο δυναμικό και να ασκηθεί πίεση με κάθε μέσο, ώστε να αυξηθούν οι πόροι που υπάρχουν και για έργα υποδομής, αλλά και για έργα ανάπτυξης. 

Ο Κώστας Χατζηασημίδης αναφέρθηκε, επίσης, στο θέμα της στήριξης του παραγωγικού ιστού και της ανάπτυξης της Χαλκιδικής, προτείνοντας μια συγκεκριμένη δέσμη παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση κρίσιμων προβλημάτων, όπως είναι οι επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στη πρωτογενή παραγωγή της Χαλκιδικής. 

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κώστας Χατζηασημίδης, “Εμείς σαν παράταξη καθημερινά θέτουμε τις ανησυχίες, τις σκέψεις, τις απόψεις και τις θέσεις της παράταξης μας στον κόσμο. Το ερώτημα είναι εάν οι πολίτες θα επιλέξουν την λογική της αδράνειας, της έλλειψης σχεδιασμού και της αδιαφορίας ή αν θα επιλέξει μία παράταξη, η οποία με γρήγορα, αλλά συντονισμένα βήματα, θα προσπαθήσει να δώσει στη Χαλκιδική αυτό που της αξίζει, σε επίπεδο ανάπτυξης, σε επίπεδο ασφάλειας”. 

Απάντηση