Νίκος Κεφαλάς: Οι εκλογές, λέγεται, είναι η γιορτή της Δημοκρατίας.

Σε όλες τις Δημοκρατικές χώρες του πλανήτη το ανώτατο όργανο του κράτους είναι ο λαός που ασκεί την εξουσία του με τις εκλογές. Το εκλογικό σώμα είναι οι πολίτες που έχουν το δικαίωμα της ψήφου. Στην χώρα μας εν όψη των εκλογών της Περιφεριακης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης,οι συμπολίτες μας θα βρεθούν μπροστά σε μια σειρά προκλήσεων.

Πρέπει να αναδείξουν τους τοπικούς άρχοντες. Ο καθένας μας πρέπει να ψηφίσει τους εκπροσώπους του, ανεπηρέαστα, χωρίς συναλλαγή, με βάση της αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω του. Η Τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από μεγάλες πολιτικές πρωτοβουλίες για την βελτίωση της Τοπικής Οικονομίας και δεν πρέπει να ψηφίσει την επιστροφή στην κρίση.

Με βάση τα παραπάνω και με το ότι από σήμερα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ΕΥΧΟΜΑΙ στους συνυποψηφιους μου της ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον κοινό μας αγώνα με αρχηγό και ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ τον ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΛΙΑΝΟ για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τον στόχο που είχαμε βάλει πριν τέσσερα χρόνια για την υλοποίηση των προγραμμάτων αναπτυξιακής πολιτικής και της καλύτερης ποιότητας ζωής στον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ αυτόν τόπο που δεν είναι άλλος απο τον ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

Απάντηση