Ο Μιχάλης Μιχαλούδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ”ΟΜΟΦΩΝΙΑ” και τον Στέλιο Βαλιάνο

 Γεννήθηκα στο Μπίλεφελντ της Γερμανίας το 1971. Από τον επαναπατρισμό των γονιών μου και έκτοτε (1981) ζω στο Νεοχώρι, εξαιρουμένων των χρόνων σπουδών και στρατιωτικής θητείας.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αρναίας και σπούδασα «Ανάλυση και Σχεδίαση Συστημάτων Πληροφορικής». Εργάσθηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα μου (Χωματουργικές Εργασίες – Δομικά Υλικά). Δημιούργησα τη δική μου εταιρεία πληροφορικής με έδρα την Αρναία παρέχοντας υπηρεσίες πληροφορικής και δημιουργίας εξειδικευμένων εφαρμογών βάσεων δεδομένων. Από το 2013 είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Τα πρώτα έξι χρόνια δούλεψα στην υπόγεια παραγωγή ως χειριστής φορτωτή και από το 2019 τοποθετήθηκα στο τμήμα υγείας και ασφάλειας ως συντονιστής ηλεκτρονικών οργάνων μέτρησης και μετρήσεων. Εκεί αναπτύσσω το λογισμικό «Canary Project», μια βάση δεδομένων για την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων που απέσπασε εθνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Επιγραμματικά όσον αφορά την ενασχόληση μου με τα κοινά αναφέρω τα εξής:

  • Υπήρξα ιδρυτικό μέλος, πρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου
  • Μέλος του Δ.Σ. στον Αθλητικό Σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρίου»
  • Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αρναίας
  • Ο τελευταίος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρναίας (2009-2010)
  • Γενικός Γραμματέας του Σωματίου «Στοά59» των μεταλλωρύχων της Ολυμπιάδας.

Είμαι παντρεμένος με τη Χρύσα Καραπατσακίδου, ελεύθερη επαγγελματία με το ζαχαροπλαστείο «Ανεμώνη» στο Παλαιοχώρι και έχουμε δύο παιδιά, τον Βασίλη, τελειόφοιτο οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του ΠΑ.ΜΑΚ. και την Αναστασία, τελειόφοιτη του Γενικού Λυκείου Αρναίας.

Λόγοι Συμμετοχής

Στόχοι Μέρος 1ο

Περισσότερες Πληροφορίες για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχάλη Μιχαλούδη εδώ

Απάντηση