Γιώργος Θαλασινός; Εμείς είμαστε έτοιμοι για ακόμα περισσότερα στην επόμενη θητεία και συνεχίζουμε καθημερινά, πάντα με τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο μπροστάρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΛΙΑΝΟΥ

Θυμάμαι κάτι που μας είχε πει ο Στέλιος Βαλιάνος το 2019, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας υπό την δημαρχία του στον Δήμο Αριστοτέλη. «Η προεκλογική εκστρατεία για τις επόμενες εκλογές ξεκινά σήμερα», μας είπε. «Και θα είναι η δουλειά μας και η αποτελεσματικότητά μας στα χρόνια που ακολουθούν.»

Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα τέσσερα χρόνια σε ένα δύσκολο και απαιτητικό ρόλο. Και μαζί για τις ευκαιρίες που είχα, που όλοι είχαμε, να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας είχαν δείξει προηγουμένως οι συντοπίτες μας.

Εκτιμώ ότι με ειλικρινή προσπάθεια και αποτελεσματικότητα πετύχαμε πολλούς στόχους και καλύψαμε πολλές ανάγκες.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για ακόμα περισσότερα στην επόμενη θητεία και συνεχίζουμε καθημερινά, πάντα με τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο μπροστάρη, γιατί η δουλειά δεν περιμένει.

ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !!!


Απάντηση