Ιωάννης Ν. Κέκερης: Και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, μα και σε απλά θέματα, μόνη ικανοποίηση το γεγονός ότι απευθύνονταν σε εμένα με σιγουριά κι εκτίμηση.

Αξιότιμες/οι Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Χωρίς δισταγμό σάς κοιτώ στα μάτια και ζητώ τη στήριξή σας με τη ψήφο σας, ώστε να προσφέρω το μέγιστο δυνατό, ως ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ενώνοντας την δύναμή μου με την Ομοφωνία, δίπλα στον άξιο Δήμαρχό μας Στέλιος Βαλιάνος.

Η συνεχής και πολλαπλή θητεία μου σε κοινωνικούς, πολιτιστικούς, επαγγελματικούς, εκκλησιαστικούς θεσμούς και φορείς, αποτελεί πολύτιμη γνώση και βιωματική εμπειρία, που βρήκαν εφαρμογή στην ιδιότητα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και του ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ παλαιότερα και, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ» , σήμερα.

Και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, μα και σε απλά θέματα, μόνη ικανοποίηση το γεγονός ότι απευθύνονταν σε εμένα με σιγουριά κι εκτίμηση.

Παραμένω σταθερά ενεργός, με πρωταρχικό μου μέλημα την αντιμετώπιση για επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας με ενσυναίσθηση, κλίμα εμπιστοσύνης, και προσοχή.

Φίλες και φίλοι,

Προχωράμε με επικεφαλής τον Στέλιο Βαλιάνο για να συνεχίσει την πολύτιμη προσφορά του από κάθε άποψη, και κυρίως την ΕΝΟΤΗΤΑ, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΚΟΠΗ, με σκοπό το Άριστο έως το Τέλειο ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, για τον τόπο που μάς ενώνει.

Η ΨΗΦΟΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΑΝΩ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.

Όπως πάντα εδώ για εσάς!

Με εκτίμηση και ευχαριστίες

Ιωάννης Ν. Κέκερης.

Τηλ. & Fax: 2372022888, Κιν. 6947605166

e-mail: ikekeris@gmail.com – peddykm@yahoo.gr

Απάντηση