Μαρία Α. Σαραντούδα: Επιβάλλεται να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας συμμετέχοντες και συνδιαμορφώνοντας τις εξελίξεις

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

με τον Δήμαρχο Στέλιος Βαλιάνος έχω μια προσωπική γνωριμία λόγω της συνεργασίας που είχαμε σε θέματα Τουριστικής προβολής του Δήμου Αριστοτέλη ,όπου εργαζόμουν ως συντονίστρια του τμήματος Τουρισμού.

Όλον αυτό το καιρό υπήρξε μια εξαιρετική συνεργασία και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του ,ενώ και σε καθαρά πολιτικό επίπεδο παρακολουθώ την πορεία του και τη στάση του αυτά τα χρόνια και θεωρώ πως είναι ο καταλληλότερος και ο πλέον ικανός για να ολοκληρώσει το έργο του , αλλά και να διοικήσει ξανά με την αξιόλογη ομάδα που θα τον περιβάλλει τον Δήμο Αριστοτέλη, με διαφάνεια και με παραγωγή ολοκληρωμένου έργου. Πιστεύω ότι στις μέρες μας ,εμείς οι νέοι πρέπει να έχουμε ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου. Έτσι λοιπόν αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας ,να ενταχτώ στο ψηφοδέλτιο της παράταξης #ΟΜΟΦΩΝΙΑ, διεκδικώντας το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου.

Σε συνεργασία νέοι και παλιοί μπορούμε να βγούμε μπροστά και με νέες απόψεις να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο μας. Η αποχή δεν μπορεί να είναι επιλογή για έναν νέο άνθρωπο. Επιβάλλεται να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας συμμετέχοντες και συνδιαμορφώνοντας τις εξελίξεις.

Προσωπικά έχω την επιθυμία για τη δημιουργία ενός τόπου με νεανικό και σύγχρονο χαρακτήρα. Με μηχανισμούς που θα καλύπτουν τις ανάγκες των νέων και της σύγχρονης οικογένειας. Ως μόνιμος κάτοικος του Δήμου έχω συνεχή επαφή και συμμετοχή στα θέματα, στα προβλήματα και τα πεπραγμένα του Δήμου μας. Δεν θα σταματήσω να συνδράμω στην ανάδειξη και προβολή του Δήμου μας, όπως και έπραξα, χωρίς να έχω ως στόχο την προσωπική προβολή αλλά την επικοδομιτική εργασία .

Ετσι λοιπόν στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, σας καλώ να με στηρίξετε με τη ψήφο σας.

Με εκτίμηση

Σαραντούδα Α. Μαρία

Πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιόλογιας

Executive Diploma Sales & Management

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Απάντηση