Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Διονύση – Πάσχει από καρκίνο στο μάτι

Έκκληση βοήθειας για τον 4,5 ετών Διονύση από την Πάτρα που πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Αννόβερο της Γερμανίας, ώστε να υπάρχουν ελπίδες θεραπείας του, απευθύνει η οικογένειά του.

Ο λόγος για τον μικρό Διονύση, ο οποίος πάσχει από καρκίνο στο κεντρικό οπτικό νεύρο του ματιού του και απαιτείται άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Γερμανίας από παιδονευροχειρούργο.

«Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού»

Όπως επισημαίνει η μαμά του, κ. Βάσω Τσιάμη Μπετηχαβά, «Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού», αναφερόμενη στο πρόβλημα υγείας του μικρού Διονύση. «Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γερμανία, όπου μας δίνουν ενθαρρυντικές ελπίδες για ίαση της ασθένειας του αλλά και μεγάλες πιθανότητες να μην γίνει εξόρυξη οφθαλμού» συμπληρώνει.

Δυστυχώς όμως το κόστος για την επέμβαση και τη νοσηλεία είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά, αφού απαιτούνται 155 χιλιάδες ευρώ.

«Μια μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του είχε μετακινηθεί και είχε κολλήσει τέρμα δεξιά και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του θεού το παιδί μας να γίνει καλά».

Γι αυτό το λόγο, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του πατέρα: Νικόλαος Τσιάμης 6949729065


Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank: GR9102606720000960100440974


Απάντηση