Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: “Στειρώσεις και ασθένειες δεσποζόμενων και κυνηγετικών σκύλων”

Μία σημαντική ενημερωτική εκδήλωση που προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/11 στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών από τον κυνηγετικό σύλλογο Ν. Μουδανιών με θέμα “Στειρώσεις και ασθένειες δεσποζόμενων και κυνηγετικών σκύλων”, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Μουδανιών. Δόθηκε η ευκαιρία να γίνει αναλυτική ενημέρωση για το νέο νομοθετικό πλαίσιο που αφορά στα δεσποζόμενα, αδέσποτα και κυνηγετικά σκυλιά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ή τοποθετήθηκαν οι:

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μ. Καρράς, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών Χάρης Σαρόγλου, η Νομική Σύμβουλος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ) Σοφία Μαϊλιάνη, ο Γ.Γ της ΚΟΜΑΘ Φραγκίδης Γιάννης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ Γκατζός Αλέξανδρος, ο Β’ Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής Ιωάννης Τσάβαλος, οι κτηνίατροι Νιτσοτόλη Ελένη και Βάνχερς Κωνσταντίνος.

* Υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Νέας Προποντίδας

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση