Γεωργιάδης: Δεν τίθεται θέμα αύξησης ορίων συνταξιοδότησης

Δεν τίθεται θέμα αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στον παρόντα χρόνο, είπε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Αδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση της επαγγελματικής ασφάλισης.

Δεν αφορά τον παρόντα χρόνο, δεν αφορά την παρούσα κυβέρνηση, νομίζω ούτε καν την επόμενη είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι η μεθεπόμενη (κυβέρνηση) ίσως να κάνει για πρώτη φορά υπολογισμό με βάση τις τρέχουσες ρυθμίσεις, «δηλαδή μετά το 2031».

Όπως εξήγησε, το προσδόκιμο ζωής έπεσε κατά το διάστημα του κόβιντ, πρέπει να επανέλθει εκεί που ήταν προ κόβιντ, και μετά να ανέβει για να τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση