Το νέο site της Μητρόπολης Ιερισσού είναι στον αέρα!

Με καινούργια και φρέσκια εμφάνιση, αλλά και αναβάθμιση του περιεχομένου, βγήκε στον διαδικτυακό αέρα το ανανεωμένο site της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου im-ierissou.gr .

Ολοκλήρωσε τον επανασχεδιασμό του το site της Ιεράς Μητροπόλεως με στόχο την έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις όλης της μητροπόλεως. Προβάλει το έργο της Εκκλησίας, αλλά και την προσφορά της στη σύγχρονη κοινωνία. Έχει σύγχρονη εμφάνιση και προσφέρει εύκολη πλοήγηση στους χρήστες από όλες τις συσκευές (υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα).

Σύγχρονο, δυναμικό και εντυπωσιακό το site ierissou.gr είναι απόλυτα καινοτόμο ως προς το σχεδιασμό, τις δυνατότητες και την παρουσίαση των πληροφοριών γύρω απο τα θέματα της εκκλησίας και της Μητροπόλεως. Με το νέο σύγχρονο και ανανεωμένο site της, ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και είναι ο νέος ανανεωμένος διαδικτυακός τόπος για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις δράσεις της Μητρόπολης Ιερισσού

Η ομάδα του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΚΗΣ εύχεται καλές ειδήσεις και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο που χρόνια τώρα, προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ιερισσού Αγίου Όρους και Αρδαμερίου πάντα με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ιερισσού κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ.

Απάντηση