ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ S P E C I A L I S T A S !!!

Έρχεται ο 3ος Αγώνας Δρόμου “ΓΙΝΕ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ” – Πρόσκληση Χορηγών!

Αρχίστε την προπόνηση, ετοιμάστε τη δική σας ομάδα, φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε να ζήσουμε και φέτος μοναδικές στιγμές!

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας διοργανώνουν τον 3ο Αγώνα Δρόμου << Γίνε Specialistas>>.

Πότε και Πού; : 7 Απριλίου 2024, Σημείο Αφετηρίας Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών.

Διαδρομές: Ο Αγώνας Δρόμου << Γίνε Specialistas>> περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 1000μ. για μαθητές των Δ’ Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων και μία των 6000μ. για τις ηλικίες 12-112.

Σκοπός: Το Ειδικό σχολείο Ν. Προποντίδας , άνοιξε το δρόμο του “ΜΑΖΙ”. Στον οποίο με χαρά συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.

Τα παιδιά με αναπηρίες έσμιξαν ισότιμα με τους συνομήλικους τους και μαζί βιώσαμε όλοι αξέχαστες στιγμές.

Γινόμαστε Specialistes! Σκοπός του αγώνα δρόμου , που έχει περισσότερο τη μορφή γιορτής κι όχι αμιγώς αθλητικής διοργάνωσης, είναι να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή των ΑΜΕΑ στον αγώνα, την ισότιμη συμμετοχή στη ζωή.

Γιατί Specialistaς γίνεσαι, όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του <<μαζί>>. Γινόμαστε όλοι καλύτεροι, όταν

Συμβαδίζουμε στη ζωή

Συντρέχουμε στις δυσκολίες

Συμμετέχουμε στους αγώνες

Με την εμπειρία των επιτυχημένων αγώνων, την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την προτροπή πολλών δρομέων που συμμετείχαν στην πρώτη μας προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος με τον 2ο Αγώνα Δρόμου <<Γίνε Specialistas>>.

Τα Νέα Μουδανιά και πέρυσι γέμισαν με περισσότερα από 3000 χαρούμενα πρόσωπα!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό εδώ: Γίνε Specialistas- https://www.facebook.com/specialistas.run/

Γιατί να γίνω χορηγός: Γιατί θέλω να στηρίξω τη μεγάλη αυτή προσπάθεια δείχνοντας ευαισθησία στα ΑΜΕΑ στηρίζοντας την ισότιμη συμμετοχή τους κι αποτρέποντας την απομόνωση των ατόμων με αναπηρία.

Πως μπορώ να γίνω χορηγός;

Αν θέλεις κι εσύ να ενισχύσεις τον αγώνα μας μπορείς να γίνεις χορηγός της όλης προσπάθειας . Είτε στηρίζοντας οικονομικά για να καλυφθούν τα έξοδα του αγώνα, είτε προσφέροντας κάποια από τα προϊόντα που απαιτούνται.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την ανταποδοτικότητα της χορηγίας καλέστε στο 6987788033, κ. Σαρόγλου Παναγιώτης.

Email: grafeiotypou@nea-propontida.gr

Σύντομα θα δοθούν πληροφορίες για τις εγγραφές! Μην το σκέφτεσαι!

Μπορείς κι εσύ..κι εσύ ..και εσύ.. να γίνεις Specialistas!!

Απάντηση