Προβλήματα στους συνδρομητές της Vodafone στην Χαλκιδική
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Νεοχώρι Χαλκιδικής με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας της Vodafone και η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Τα κινητά τους εδώ μια εβδομάδα περίπου δεν έχουν καθόλου σήμα, δεν μπορούν οι άνθρωποι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με κανέναν, ούτε να κάνουν κλήσεις σε νούμερα έκτακτης ανάγκης, ενώ νεκρό είναι και το internet.
Εδώ και μια εβδομάδα περίπου χωρίς σήμα στα κινητά τους ειναι κάτοικοι της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στο Νεοχώρι Χαλκιδικής. Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, παρα τις επανειλημμένες ενοχλήσεις προς την εταιρεία παραμένει το πρόβλημα χωρίς η εταιρεία να κάνει κάποιες ενέργειες και χωρίς κάποια απάντηση για το που ειναι το πρόβλημα και ποτε θα αποκατασταθεί η βλάβη
Κάνουν έκκληση, λοιπόν, να αποκατασταθεί η βλάβη όσο πιο γρήγορα γίνεται…

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.