Η Νίκη Πολυγύρου για τον αγώνα της με τον ΠΟ Μουδανιών

NIKH Πολυγύρου – ΠΟ Μουδανίων 1 – 2

Γκολ:

Γεραντζής

Περήφανοι για όλα τα παιδιά, για την προσπάθειά τους και την εικόνα τους, καθώς μετά την αδράνεια των 5 λεπτών που έφερε την ομάδα να κυνηγάει το σκορ, κυριάρχησαν απόλυτα, κλείδωσαν στο μισό γήπεδο (χωρίς υπερβολή) τον ΠΟΜ και έδειξαν πόσο αδίκησαν φέτος οι ίδιοι τους εαυτούς τους!

Αξιοσημείωτο πως μετά τον τραυματισμό του τερματοφύλακά μας Τζουβάρα στο 35’, την θέση του στο τέρμα πήρε ο Ηλίας Ζάγκας και δεν δέχτηκε ούτε μια φάση στην εστία του!

Κρίμα αυτή η ομάδα να μην βρίσκεται κοντά βαθμολογικά στην πρώτη θέση ώστε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, γιατί σήμερα έδειξε ότι μπορεί!

Κρίμα να υπάρχουν, για δεύτερη φορά σε τόσο μεγάλο ντέρμπι, τέτοιοι ανεπαρκείς ή υπερβολικά επαρκείς για τον σκοπό τους, διαιτητές.

Με απευθείας κόκκινη κάρτα παρατηρήθηκε ο πάροχος πρώτων βοηθειών Αλέξανδρος Χλιάπας (δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην 20χρονη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής) και ο διαιτητής ανέλαβε και την ευθύνη της υγείας των ποδοσφαιριστών απο ένα σημείο και έπειτα.

Με χαρά είδαμε την επάνοδο του δικού μας 16χρονου, Στέλιου Κορναράκη, μετά τις ενοχλήσεις που είχε στην γαμπα, στο κέντρο της άμυνας.

Την αγάπη όλων μας στον δικό μας Γιώργο Τζουβάρα, με την ευχή ο τραυματισμός του να μην είναι τόσο σοβαρός.

Με σεβασμό στην πλούσια ιστορία μας, χτίζουμε στο παρόν, με το βλέμμα στο μέλλον!

Απάντηση