Μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης στην εκδήλωση των μελισσοκόμων της Χαλκιδικής

Μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης, άρτια οργανωμένη, απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη μαζική εκδήλωση των μελισσοκόμων της Χαλκιδικής, που οργάνωσε ο Σύλλογος Επαγγελματιών Μελισσοκόμων Χαλκιδικής, για πρώτη φορά από την ίδρυσή του.

O πρόεδρος κος Αριστοτέλης Κασσανδρινός, επισήμανε την δυναμική που εμφανίζει ο κλάδος της μελισσοκομίας και τον κυρίαρχο ρόλο της μέλισσας στην Ελληνική φύση. Τόνισε δε ότι «όταν είμαστε ενωμένοι, δεν φοβόμαστε τίποτα και προχωράμε περήφανοι, με το κεφάλι ψηλά για το ευγενές επάγγελμα που υπηρετούμε και για τον τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει να πορευτούμε.»

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κα Αικατερίνη Ζωγράφου, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της, ανακοίνωσε την από κοινού με το σύλλογο, διοργάνωση κάθε χρόνο στη Νικήτη, Γιορτής Μελιού. Στην κα Ζωγράφου προσφέρθηκε καλάθι με τοπικά προϊόντα, για την συνεχή υποστήριξη του κλάδου της μελισσοκομίας στη Χαλκιδική.

Χαιρετιστήριες επιστολές στην εκδήλωση απέστειλαν οι βουλευτές Ιωάννης Γιώργου Απόστολος Πάνας και οι Δήμαρχοι Σιθωνίας κος Ιωάννης Μαλλίνης, Νέας Προποντίδας κος Εμμανουήλ Καρράς και Κασσάνδρας κα Αναστασία Χαλκιά.

Στη εθιμοτυπική κοπή της βασιλόπιτας, το φλουρί κέρδισε η «παραγωγή μελιού του 2024», και ανανεώθηκε η συνάντηση για την επόμενη χρονιά.

Απάντηση