Καθαρισμός ακτής στη Γερακινή
Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Καλυβών και συγκεκριμένα των τάξεων Α’, Ε’ και ΣΤ’, συμμετείχαν στον καθαρισμό της ακτής στη Γερακινή, μπροστά από το πρώην “Γερακινιώτικο Στέκι”. Εκπρόσωποι της οργάνωσης iSea, η οποία οργάνωσε τη δράση, ενημέρωσαν τα παιδιά για τον κίνδυνο μόλυνσης των ακτών και πως αυτό επηρεάζει ολόκληρο το οικοσύστημα.
Η iSea είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση, που ιδρύθηκε το 2016 στην Θεσσαλονίκη. Κύριος στόχος της είναι η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Ελλάδας και της χλωρίδας και πανίδας που διαβιούν σε αυτά μέσα απο την έρευνα, την ευαισθητοποίηση και τη προώθηση πολιτικών προστασίας.












To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






